In de Vreugdeschakel

Een super leuk stukje mogen schrijven over de paarden voor in de Vreugdeschakel. Dit is van de stamboom naam Vreugdenhil, een stichting die van alle naamgenoten over de wereld alles bijhoudt.

Helaas door de stormen van de afgelopen maanden en Corona even niet op wedstrijd geweest met Patrick en Kamaliya.. Maar we hopen dat snel weer te kunnen, want ze lopen top!

(de tekst is te lezen door de foto’s aan te klikken)

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Wedstrijddebuut met Kamaliya

Wauw!  Vandaag wedstrijd debuut gemaakt met mijn knappe 4 jarige Kamaliya (Lord Leatherdale x Negro) in de L1. Wat liep ze super braaf haar proeven, terwijl ze alleen achterbleef,  zo trots. Eerste winstpunt is binnen, met heel veel mooie cijfers ertussen, de rest komt vanzelf! Nu veel ervaring opdoen samen.

Afgelopen zaterdag ook super fijn gereden met Patrick in de Intermediaire 1 !

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Mooie score met Patrick

Vandaag ruime winst gereden met Patrick in de Lichte Tour! We hadden mooie onderdelen in de proef, helaas wat foutjes van mezelf maar hier kunnen we weer mee verder! Hij verbetert zich nog elke keer.

Ook Kamaliya gaat super fijn, hopelijk kunnen we binnenkort ook de wedstrijden in!

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Winst in de Lichte Tour

Na een kleine wedstrijdpauze vandaag weer gestart in de Lichte Tour PSG met Patrick! Fijne proef gereden met ruime winst en leuk jurycommentaar. Het blijft een topper die echt zijn oefeningen niet vergeet. Op naar de volgende wedstrijd!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: paard

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Officieel in de Young Riders geklasseerd!

Vandaag hebben Patrick en ik ons Young Riders debuut gemaakt. Fijne proeven gereden, iets wat op safe, met punten en commentaar waar we weer mee verder kunnen!! Trots op Patrick, hij heeft er weer een klasse bij op z’n naam. Super leuk dat de jury na die tijd kwam om ons te complimenteren en tips te geven. Op naar de volgende wedstrijd!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

 

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

1e en 2e plaats bij de Junioren!

Super trots op Patrick! Vandaag in Assen 2 foutloze proeven kunnen rijden bij de Junioren. In de landenproef een 2e plaats met 65% en in de individuele proef een 1e plaats met 65,7%!!
Laatst na een tijdje ook weer eens in de Intermediaire 1 gestart, waar we zeker niet ontevreden over waren met mooie punten van de hoofdjury!

En Kamaliya mocht afgelopen dinsdag alvast even de baan verkennen voor het CDI Exloo in de les, wat deed ze weer goed haar best.

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Ruime winst in de Lichte Tour.

Vandaag in Exloo een foutloze proef kunnen rijden in de Lichte Tour! Blij dat we de laatste maanden in een constante lijn met mooie resultaten de proeven kunnen doorlopen!! Ruime winst gereden met van alle 3 de jury’s mooi commentaar waar we weer mee verder kunnen.
Achter de grote namen in een sterk deelnemersveld geëindigd!

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook