Mooie plaatsing in de LT met Patrick.

Mijn topper Patrick loopt naar een dikke winstpunt in de Lichte Tour PSG in Noord-Sleen in een heel sterk deelnemersveld!! 8e geworden van de 23 starts. Hij liep een hele fijne foutloze proef. En dat na een weekje vakantie, pakt hij alles zo weer op!

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Kamaliya haar 2e wedstrijd

Super trots op Vreugdehoeve’s Kamaliya (Lord Leatherdale x Negro)!! Vandaag na een jaar weer mee geweest op meetmoment (wedstrijd) in de L1, haar 2e wedstrijd. Wat deed ze goed haar best en liep ze braaf de proeven! Dit werd beloond met 190 en 192 punten met mooie 7ens en 8en. Omdat ze zo groot aan de maat is, zijn we haar rustig aan het opleiden en geven we haar de tijd om uit te groeien. Thuis is ze al verder op niveau. Op naar de volgende wedstrijd.

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

In de Vreugdeschakel

Een super leuk stukje mogen schrijven over de paarden voor in de Vreugdeschakel. Dit is van de stamboom naam Vreugdenhil, een stichting die van alle naamgenoten over de wereld alles bijhoudt.

Helaas door de stormen van de afgelopen maanden en Corona even niet op wedstrijd geweest met Patrick en Kamaliya.. Maar we hopen dat snel weer te kunnen, want ze lopen top!

(de tekst is te lezen door de foto’s aan te klikken)

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Wedstrijddebuut met Kamaliya

Wauw!  Vandaag wedstrijd debuut gemaakt met mijn knappe 4 jarige Kamaliya (Lord Leatherdale x Negro) in de L1. Wat liep ze super braaf haar proeven, terwijl ze alleen achterbleef,  zo trots. Eerste winstpunt is binnen, met heel veel mooie cijfers ertussen, de rest komt vanzelf! Nu veel ervaring opdoen samen.

Afgelopen zaterdag ook super fijn gereden met Patrick in de Intermediaire 1 !

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook

Mooie score met Patrick

Vandaag ruime winst gereden met Patrick in de Lichte Tour! We hadden mooie onderdelen in de proef, helaas wat foutjes van mezelf maar hier kunnen we weer mee verder! Hij verbetert zich nog elke keer.

Ook Kamaliya gaat super fijn, hopelijk kunnen we binnenkort ook de wedstrijden in!

delen is leuk.....Share on Facebook
Facebook